Rabobank seminar ‘Anders Melken’

10 februari 2010 om 00:00 Nieuws

GIESSENBURG – Het Agrarisch team van de Rabobank houdt samen met LTO-Noord een seminar met de titel ‘Anders melken’. Het seminar vindt plaats op donderdag 18 februari in De Til in Giessenburg en begint om 20.00 uur. Sprekers zijn Albert Jan Maat, voorzitter LTO-Nederland en Hans de Bie (foto), sectormanager veehouderij bij Rabobank Nederland.

Door de liberalisering van de zuivelmarkt, sterkere prijsschommelingen en de afschaffing van het melkquotum verandert er de komende jaren veel in de melkveehouderij. Er wordt een groot beroep gedaan op het ondernemersvermogen van melkveehouders. Tijdens het seminar ‘Anders melken’ wordt ingegaan op deze ontwikkelingen en hoe hier het beste op ingespeeld kan worden. Het agrarisch team van de Rabobank is een samenwerking tussen de Rabobanken Alblasserwaard Noord en Oost, Merwestroom, Vijfheerenlanden en Krimpenerwaard.

Geïnteresseerden kunnen op de website van de Rabobank meer lezen over het programma van de seminar: www.rabobank.nl/sliedrecht-graafstroom. Ook kunnen ze zich hier aanmelden.

advertentie
advertentie