Lijsttrekkers in debat op gemeentehuis

10 februari 2010 om 00:00 Nieuws

Op woensdag 3 maart zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. In Hardinxveld-Giessendam doen PvdA, ChristenUnie, SGP, T@B, CDA en VVD mee aan de verkiezingen. De lijsttrekkers van deze politieke partijen debatteren op zaterdag 27 februari in het openbaar met elkaar. Dat gebeurt tijdens een verkiezingsmanifestatie in het gemeentehuis. Het debat begint om 13.30 uur en staat onder leiding van de in de regio bekende mr. A. Slob uit Noordeloos. Het wordt gevoerd door Kim Putters (PvdA), Kees Pille (ChristenUnie), Theo Boerman (SGP), Benhard van Houwelingen (T@B), Wim de Ruiter (CDA) en Alida de Jong-Ambachtsheer (VVD). Zij zullen de kiezer duidelijk maken waar zij voor staan.

Partijen ook aanwezig met informatiekraam H’VELD-G’DAM - In het gemeentehuis in Hardinxveld-Giessendam vindt zaterdag 27 februari een openbaar verkiezingsdebat plaats. De lijsttrekkers van de zes partijen die meedoen aan de verkiezingen gaan dan om 13.30 uur met elkaar in discussie. Ook zijn de politieke partijen aanwezig met een informatiekraam. Iedereen is tussen 13.00 en 16.00 uur welkom tijdens deze verkiezingsmanifestatie.

Ook een informatiemarkt maakt deel uit van de verkiezingsmanifestatie. Er staan verschillende kramen in het gemeentehuis, waar de verschillende politieke partijen zich presenteren. Bezoekers hebben vanzelfsprekend de gelegenheid om bij de stands vragen te stellen of in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van CDA, ChristenUnie, PvdA, SGP, T@B en VVD.

advertentie
advertentie