Mag Het Kompas ook bij u binnenkijken?

12 februari 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om iets te vertellen over de geschiedenis van hun huis en/of over hun eigen woonhistorie. Als u zich aanmeldt voor 'Het Kompas kijkt binnen bij…' kom ik bij u op visite om een kijkje te nemen en een interview af te nemen dat ongeveer anderhalf uur zal duren. Richard van Hoek maakt een foto van de bewoner(s) op een bijzondere plek in of bij het huis. Verder worden interieur, verbouwings- of historische foto's bij het artikel geplaatst.

We mochten al binnenkijken in twee huizen met een bijzondere woongeschiedenis aan de Kerkweg en deze week zijn we te gast in de afgebrande en weer opgebouwde 'Kuiperboerderij-Loeviera' in Giessenburg. We hopen dat meer mensen het leuk vinden hun woonverhaal terug te zien in Het Kompas.

Was uw woning vroeger een bedrijf of winkel? Is het gebouwd onder architectuur? Al heel oud of net nieuw? Een bijzonder interieur? Zit u nog in een authentiek dijkhuisje dat nauwelijks aan de tijd aangepast is? Staat uw stulpje op een bijzondere plek? Woont u op een schip of ark of in een woonwagen, caravan of bouwkeet? Laat het ons weten! Iemand interviewen die al sinds zijn jeugd in hetzelfde huis woont lijkt ons ook leuk.

Margreet Strijker,

Correspondent Het Kompas Hardinxveld-Giessendam,

E-mail: kompas.hardinxveld.redactie@bdu.nl,

Telefoonnummer 0184-612511.

advertentie
advertentie