Muzikale avond Stichting Merwesound

14 februari 2010 om 00:00 Nieuws

GIESSENBURG - Stichting Merwesound verzorgt zaterdagavond 6 maart vanaf 19.30 uur een muzikale avond in zalencentrum de Til in Giessenburg.

Tijdens deze feestelijke avond kunnen bezoekers optredens verwachten van zanger/entertainer Joe Ashwin uit Dordrecht, zanger Bernard uit Zaltbommel, zangeres Gabry uit Groningen, Drumband en twirl groep EMS uit Hardinxveld, Music For You (onderdeel van Wilhelmus muziekkorpsen) uit Sliedrecht en zeemanskoor Bestevaer uit Giessenburg. Kaarten voor deze avond a € 7,50 per stuk, inclusief kopje koffie/thee, zijn te verkrijgen bij zalencentrum de Til en dagboerderij de Hoeff in Giessenburg, of telefonisch te reserveren via 06-55803882.

Deze avond dient als afsluiting van het project dagboerderij ‘de Hoeff’ uit deze gemeente.

Door aanwezigheid op braderieën en rommelmarkten werden gelden binnengehaald voor de herbestrating en vernieuwing van de pergola op het terras van ‘de Hoeff’ en werden activiteiten zoals bingo’s en een loterij georganiseerd. Een vrijwilliger van Merwesound heeft zich laten sponsoren door mee te doen aan de Nijmeegse vierdaagse. Wethouder Freije van de gemeente Giessenlanden opent om 15.00 uur het bovenstaande terras.

Voor meer informatie www.merwesound.nl.

advertentie
advertentie