Honderd procent score tafeltennissers

14 februari 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Een honderd procent score voor tafeltennisvereniging Drivers. Alle teams wisten hun wedstrijd winnend af te sluiten.

Team één versloeg Taveba in eigen huis met 6-4. Adriaan van Vliet wist drie maal te scoren, Niels Meerkerk twee maal en Richard van Velzen één maal. Team twee speelde deze week niet door het slechte weer. Team drie was in Hardinxveld-Giessendam met 6-4 te sterk voor Papendrecht 5. Martijn Boxman won drie sets, Jeroen van Velzen twee sets. Janneke van Velzen scoorde niet. Het zesde punt werd behaald in het dubbel, dat door Janneke en Martijn werd gewonnen. Team wist een nipte 4-6 overwinning te behalen bij Dfc 4. De zeges waren voor Mario van Stien (drie), Leen Rietveld en Raymond de Wit (beiden één set) en het dubbelspel. Team vijf versloeg Dordrecht 13 met dezelfde cijfers. Scores van Ewout Visser (drie), Mark van de Waal van Dijk, Gert Rietveld (beiden één set) en in het dubbelspel.

Team een van de junioren boekte een ruime 8-2 overwinning op Papendrecht 4. Martijn Boxman won drie sets, Freddy de Bruin en Simon Aangeenbrug wonnen twee sets. Het dubbel werd gewonnen door Freddy en Martijn. Team twee was te gast bij Serve 71 2 en won met 1-9. Jaap Oostenrijk en Wim de Bruin wonnen drie sets en Ron Boogaard twee sets. Het negende punt werd behaald in het dubbelspel. Team drie kreeg Papendrecht 5 op bezoek en won met 7-3. Pieter Verheuvel (drie sets), Jelger Folkerts (twee sets), Gijsbert de Ruijter (één set) en de winst in het dubbelspel zorgden voor de punten. Team vier versloeg Alblasserdam 3 met 3-7. Reinier Weppelman en Corné de Jong wonnen drie sets. Ian Hoekwater zorgde voor het zevende punt.

advertentie
advertentie