Sander van Beuzekom stopt als voorzitter van Peursum

15 februari 2010 om 00:00 Nieuws

GIESSENBURG - Aan het begin van de buitengewone ledenvergadering heeft Sander van Beuzekom aangegeven met onmiddellijke ingang zijn functie als voorzitter en bestuurslid van voetbalvereniging Peursum te beëindigen. Zoals hij bij zijn laatste herverkiezing reeds heeft aangeven, is zijn voorzitterschap moeilijk te combineren met zijn benoeming in het hoofdbestuur van de KNVB Zuid 1.

Tijdens de laatste ledenvergadering, september 2009, heeft Van Beuzekom aangegeven aan te willen blijven totdat de gemeenteraad het definitieve besluit over sportpark Peursum zou goedkeuren. Donderdag 28 januari heeft de raad hiervoor groen licht gegeven, waardoor de preses met een gerust hart zijn taak kon neerleggen. De voorzitter gaf aan dat hij zeker niet verloren zal gaan voor Peursum. Zo blijft hij als webmaster actief en zal zeker zijn balletje blijven trappen in Peursum 4.

Vice-voorzitter Wim den Toom bedankte Van Beuzekom voor zijn inzet en betrokkenheid in de vele jaren dat hij bestuurder en voorzitter van Peursum is geweest. Hij overhandigde hem een boeket bloemen. In september wordt uitgebreider stilgestaan bij het afscheid.

Het bestuur gaat de komende tijd op zoek naar een nieuwe voorzitter, tot die tijd zal de vice-voorzitter de functie waarnemen.

advertentie
advertentie