Nieuw bemiddelingsbureau voor particuliere zorg

16 februari 2010 om 00:00 Nieuws

H'VEL-G'DAM - Mensen die behoefte hebben aan zorg kunnen sinds 1 februari terecht bij ElkeZorg. ElkeZorg is een bemiddelingsbureau voor particuliere zorg en ondersteuning. Dit houdt in dat ze professionele, freelance zorgverleners en mensen met behoefte aan zorg/ ondersteuning met elkaar in contact brengt.

ElkeZorg helpt bij het vinden van een passende oplossing voor mensen die zelf betalen voor (aanvullende) zorg of voor mensen die hun zorg betalen met een persoonsgebonden budget (PGB). ,,We merken vaak dat mensen niet alleen behoefte hebben aan persoonlijke verzorging en verpleging, maar ook aan ondersteuning op andere gebieden'', vertelt Daniëlle Boon, teamleider van ElkeZorg. ,,Bijvoorbeeld werkzaamheden in en rondom het huis of extra aandacht voor een familielid. Dit valt vaak niet te realiseren met de reguliere zorg. Bij ElkeZorg is dat wel mogelijk. Hoewel onze focus wel ligt bij de verzorging en verpleging.''

Bij ElkeZorg bepaalt de cliënt zelf welke ondersteuning hij nodig heeft. Als eerste kennismaking vindt er altijd een persoonlijk gesprek plaats, waarbij de wensen van de cliënt worden besproken. Op basis daarvan brengt ElkeZorg de cliënt in contact met een zorgverlener.

Voor informatie of het maken van een persoonlijke afspraak: ElkeZorg, 0183-642400 of www.elkezorg.nl. ElkeZorg is een zusterorganisatie van Rivas Zorggroep en bemiddelt ook voor zorgverleners aan verschillende (zorg)instellingen.

advertentie
advertentie