Oproep Voedselbank: steun ons werk

17 februari 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De Voedselbank Hardinxveld-Giessendam zet zich iedere woensdag in om een pakket samen te stellen voor minderbedeelden. De stichting doet een oproep aan de lokale bevolking om de organisatie te steunen. ,,Lang houdbare artikelen, zowel voedsel als bijvoorbeeld waspoeder, kunnen bij diverse vrijwilligers ingeleverd worden: de heer Bongen, Molenstraat 2 en mevrouw Den Breejen, Koningin Wilhelminalaan 56. Stortingen kunnen worden gedaan op de rekening van Voedselbank Hardinxveld Giessendam: rekeningnummer 1571 35 489. De voedselbank krijgt binnenkort de ANBI status, waardoor voor de gift fiscaal aftrekbaar wordt. (Kassa)bonnen kunnen worden gespaard en ingeleverd voor gratis artikelen. De bonnen kunnen bij diverse bedrijven worden gespaard en bij bovenstaande personen ingeleverd worden. Ook is de mogelijkheid om via stickers op de bus de voedselbank te sponsoren."

Overigens heeft de Voedselbank een nieuw logo. Op de achtergrond het brood en de vis uit het logo van de landelijke voedselbank, op de voorgrond een afbeelding van het beeld dat bij het gemeentehuis staat. In goede samenspraak met de auteursrechthebbende mevrouw Van Ravenswaaij is het logo tot stand gekomen, waarvoor de Voedselbank haar zeer dankbaar is. Young-Design heeft ook zijn medewerking aan de logo verleend

Overigens heeft de Voedselbank Sliedrecht duizend euro als startkapitaal geschonken aan de collega's in de buurgemeente.

advertentie
advertentie