Totally Different hoopt op steun politiek

18 februari 2010 om 00:00 Nieuws

INGEZONDEN

Beste politieke partijen van Hardinxveld-Giessendam. U bent inmiddels vast allemaal bekend met de kwestie Totally Different en het veld waarop wij voetballen. Veel ambtenaren hebben zich al ingespannen om deze situatie tot een goed einde te brengen, immers Hardinxveld-Giessendam is een sociale gemeente. Helaas zijn deze ambtenaren hier niet in geslaagd en hebben ze uw hulp nodig. U kunt hen namelijk een steuntje in de rug geven door middel van het uitspreken van uw politieke steun. Met deze steun bedoel ik dat u besluit om Totally Different voor een bepaalde periode toestemming te geven om te blijven voetballen op de plaats waar wij dat nu doen. Te weten op het veld aan de hoek Spoorweg – Polderweg. Uiteraard kan dit alleen gebeuren onder de door u te stellen voorwaarden. Het spreekt voor zich dat u bij het stellen van deze voorwaarden rekening houdt met eventuele toekomstplannen die u mogelijk heeft voor deze locatie.

Met de verkiezingsperiode voor de deur is het een uitstekend moment om uw steun uit te spreken. Laten we stoppen met de onnodige tijdverspilling van onze hardwerkende ambtenaren en dus stoppen met de verspilling van belastingcenten van onze dorpsgenoten.

Doe uw verkiezingsprogramma eer aan. In uw verkiezingsprogramma’s 'Voor onze toekomst zeker nu', 'Sterk en sociaal', 'Dienstbaar en duurzaam', 'Koers houden', 'Goed voor ons dorp' of 'De toekomst van Hardinxveld-Giessendam vanuit een christendemocratische visie' is best ruimte voor sympathie voor Totally Different. Politieke partijen van Hardinxveld-Giessendam mogen wij rekenen op uw steun?

Peter van den Heuvel, initiatiefnemer Totally Different.

advertentie
advertentie