Bijeenkomst Ondernemend Giessenlanden

19 februari 2010 om 00:00 Nieuws

HOORNAAR - ‘Elkaar leren kennen’ is maandag 1 maart het centrale thema van een bijeenkomst van Ondernemend Giessenlanden. ,,Het belooft gezellig druk te worden want we hebben ondertussen al dertig namen van ondernemers op de ledenlijst staan", aldus de organisatie.

,,Elkaar leren kennen en vooral leren hoe ondernemers elkaar kunnen helpen. Want zij kunnen elkaar helpen, zo meldt onze slogan. Door samen te werken en te samenwerken kunnen de gemeenschappelijke belangen die ondernemers hebben beter en vooral veel sneller en eenvoudiger behartigd worden. Denk in dit geval aan één gesprekspartner die met de afgevaardigde van de gemeente aan tafel zit terwijl elk onderwerp voor ieder lid breed en vooral duidelijk uitgemeten kan worden. Daarom is 1 maart een belangrijke avond. Een avond waarop ondernemers elkaar treffen in Hoornaar. In de eerste plaats natuurlijk de leden van Ondernemend Giessenlanden zelf. In de tweede plaats iedere ondernemer, woonachtig of werkend in de regio Giesenlanden, die nog geen lid is."

Op de agenda staan het op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen Ondernemend Giessenlanden. De oprichting, het bestuur, het officiële lidmaatschap, wat de vereniging daarvoor doet en hoe ondernemers daarvan optimaal kunnen profiteren. En uiteraard het elkaar leren kennen, op een ludieke manier ingevuld. Aanmelden via www.ondernemendgiessenlanden.nl.

Eén van de voordelen van deze vereniging is het laagdrempelige karakter. Het jaarlijkse lidmaatschap komt niet hoger uit dan € 100. Aanvang in het Bruisend Hart in Hoornaar is om 19.30 uur.

advertentie
advertentie