Tafeltennisvereniging Drivers heeft geen last van crisis

21 februari 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Wederom is tafeltennisvereniging Drivers uit Hardinxveld-Giessendam erin geslaagd een contract af te sluiten met een nieuwe sponsor.

Den Boer Website Services verbindt zich voor drie jaar aan de club. Den Boer Website Services biedt een uitgebreid pakket op maat voor websites, domeinnamen en webhosting. Op de foto staat links Cor den Boer, eigenaar, en rechts Johan van Wijngaarden, voorzitter van tafeltennisvereniging Drivers. De tafeltennisvereniging heeft tevens twee sponsors weten te strikken die anoniem wensen te blijven.

Daarnaast hoopt Drivers binnenkort de onderhandelingen met twee geldschieters af te ronden, die de vereniging voor drie jaar gaan steunen. Ook tekent de hoofdsponsor naar verwachting bij en zal een sponsor zijn contract opwaarderen. ,,In deze tijden van crisis blijkt een vereniging met een goede organisatie, aantrekkelijke tarieven en een mooi uitgevoerde reclameuiting, toch sponsors aan zich te kunnen binden. Dit wordt eens te meer bevestigd door het feit dat niemand van de bestaande sponsors afgehaakt is", aldus het bestuur.

Meer info op www.drivers.nl of mail naar voorzitter@ttvdrivers.nl.

advertentie
advertentie