Soul Survivor band op de Friendship in Gorinchem

30 maart 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - ,,Een weekend vol gezelligheid en gastvrijheid, Buiten de Waterpoort." Van 3 tot en met 5 april ligt de Friendship, het schip van stichting Tienerfriends, weer in Gorinchem. ,,We zijn blij dat we weer in Gorinchem zijn. Steeds meer inwoners van de stad weten wie we zijn én dat iedereen welkom is aan boord van het schip. We zien uit naar weer een fantastisch weekend", aldus de organisatie.

Zondagavond staat een praiseavond met de Soul Survivor band (bekend van de gelijknamige festivals) op het programma. De praiseavond begint om 21.00 uur.

Ook op zaterdag (13.00 uur), zondag (11.00 uur) en maandag (10.00 uur) is het schip open. Iedereen is welkom voor een kopje koffie, thee, warme chocolademelk en wat lekkers. Ook voor jongeren is van alles te doen: darten, gamen, spelletjes etc. Zaterdagavond wordt een buffet geserveerd (18.30 uur) en om 21.00 uur begint een filmavond.

Meer informatie is te vinden op www.tienerfriends.nl. Locatie: De Friendship, begin van de stad bij de sluis/Korte brug/begin Westwagenstraat.

advertentie
advertentie