Bewust omgaan met een chronische depressie

30 maart 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Een chronische depressie kan heel moeilijk zijn. Het kan grote invloed hebben op het leven, vooral ook psychisch en sociaal. De cursus ‘Bewust omgaan met een chronische depressie’ kan helpen om meer grip te krijgen op de situatie.

De afdeling Preventie van RMPI – De Grote Rivieren start bij voldoende aanmeldingen in april met de cursus ‘Bewust omgaan met een chronische depressie’. De cursus is bedoeld voor mensen bij wie de diagnose ‘chronische depressie’ is vastgesteld en die op een actieve manier willen leren hoe ze zelf zo goed mogelijk met hun situatie kunnen omgaan. De cursus bestaat uit tien wekelijkse bijeenkomsten van twee uur, die ’s middags plaatsvinden. Voordat de cursus begint, worden belangstellenden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

De kosten bedragen € 35. Aanmelden voor deze cursus kan bij het secretariaat van de afdeling Preventie van RMPI - De Grote Rivieren, tel: 078-6545075 (bereikbaar van maandag tot en met donderdag) of per e-mail: preventie@degroterivieren.nl.

advertentie
advertentie