Leuke mode voor eigentijdse kids

31 maart 2010 om 00:00 Nieuws

GIESSENBURG - De Kolenbeurs aan de Doetseweg 34 is vanaf deze maand maar liefst twee winkels rijker. Color Style Image (CSI) heeft een leuke collectie dameskleding voor de jeugdige en modebewuste vrouw. Jongens en meisjes vanaf een jaar of vier kunnen in het aangrenzende pand terecht bij CSI Junior. Samen met eigenares Wilma Romeijn nemen we een kijkje in de rekken vol met leuke én betaalbare kindermode.

Door Ria Scholten

,,Ik ben in 2007 thuis gestart met het verzorgen van kleurenanalyses en stijladviezen en was al snel toe aan een stukje uitbreiding”, vertelt Wilma. In een ‘shop in shop’ bij Leida’s Oude Lampenwinkel ben ik ook dameskleding en accessoires gaan verkopen met de bedoeling om op termijn naar De Kolenbeurs te verhuizen. Hier werd me de gelegenheid geboden om twee winkels naast elkaar te openen in de kunstig nagebouwde oude herberg, die vroeger aan het Pinkeveer heeft gestaan.”

Na even rond te hebben gekeken in de rekken met keurig op kleurtype gerangschikte damesmode, stappen we via de doorgang de kinderkledingzaak binnen. De kleurige zomermode steekt vrolijk af tegen het witte interieur. CSI Junior heeft een duidelijke link met de bekende televisieseries. Het stoere van CSI New York is voor de jongens en de romantiek van CSI Miami voor de meisjes. De winkel verkoopt merkkleding in de maten 104 tot en met 176.

Een echte blikvanger op de meisjesafdeling zijn de zomerse jurkjes en tunieken van Aurobelle. ,,Ze zijn ontworpen op het Spaanse eiland Ibiza en niet alleen verkrijgbaar voor meisjes maar ook voor hun moeders”, vertelt Wilma. Grappig zijn de feestelijke teenslippers van Zebra die er qua stijl naadloos op aansluiten. Van hetzelfde merk verkoopt CSI Junior tasjes, paraplu’s en portemonnees. Voor meisjes die van een romantische look houden heeft de winkel een leuke collectie jurkjes en rokjes met ruches en borduursels van Mim-Pi. Van hetzelfde merk zijn er bijpassende jacks te koop. Nog niet zo lang op de kinderkledingmarkt is het merk Desigual Kids, dat vooral opvalt door het gebruik van felle kleuren.

,,No Tomatos is een relatief nieuw Nederlands merk met een wat stoerdere uitstraling. Een aantal shirts uit deze collectie is ontworpen door Ralf Mackenbach, de winnaar van het Junior Songfestival. Kinderen vanaf een jaar of negen vinden het nieuwe Deense merk Cost:bart erg stoer”, aldus Wilma. Omdat shoppen ook voor de kinderen leuk moet zijn is er in de winkel de mogelijkheid om een dvd te bekijken en natuurlijk is er iets lekkers om te snoepen.

De openingstijden van beide winkels zijn van donderdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om in de avonduren een afspraak te maken voor het uitzoeken van kleding of bijvoorbeeld een kleurenanalyse. De winkel is telefonisch bereikbaar via 06-41509525. Zie ook de websites: www.CSI-junior.nl en www.ColorStyleImage.nl.

advertentie
advertentie