Borstvoedingscafé in Metropole

4 april 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Moeders die borstvoeding geven of gaan geven kunnen vanaf deze maand met hun vragen terecht tijdens het Borstvoedingscafé in Gorinchem. Iedere tweede en vierde vrijdag van de maand houdt Rivas Zorggroep een Borstvoedingscafé tussen 10.30 en 12.00 uur in Restaurant Metropole.

,,Vrouwen zoeken elkaar vaak op om ervaringen uit te wisselen", zegt Joanneke van der Marel van Rivas. ,,Je kan daarbij denken aan het geven van borstvoeding of kolven. Met het Borstvoedingscafé bieden wij moeders daarvoor nu de mogelijkheid." Daarnaast kunnen zij natuurlijk rekenen op deskundig advies van een lactatiekundige en verpleegkundige van Rivas.

Voor het Borstvoedingscafé is bewust gekozen voor deze locatie in het centrum van Gorinchem. ,,Zo kan iedereen ons makkelijk bereiken", zegt Van der Marel. ,,We zitten op een centrale plek, dichtbij het station en parkeergarage Kazerneplein zit om de hoek." Restaurant Metropole is gevestigd aan het Melkpad 3-5, aan het einde van de Westwagenstraat. Broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook welkom. Tijdens de schoolvakanties is er geen Borstvoedingscafé.

Info: www.rivas.nl of via Rivas Zorglijn, 0900-8440.

Fotobijschrift: Tijdens het Borstvoedingscafé wisselen moeders ervaringen uit en kunnen zij rekenen op deskundig advies van een lactatiekundige en verpleegkundige van Rivas.

advertentie
advertentie