'Een groep waar iemand zichzelf kan zijn'

6 april 2010 om 00:00 Nieuws

NOORDELOOS - Alien Bor start donderdag 22 april groepsbijeenkomsten die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling. ,,We creëren een groep waarin deelnemers kunnen delen en werken aan wat voor hen persoonlijk van belang is. Dit kan gaan om zelfvertrouwen, het uiten van bepaalde emoties, jezelf durven zijn in een groep of andere thema’s waar ze in het leven tegenaan lopen."

De begeleider heeft een jarenlange therapeutische ervaring op het gebied van bloesemtherapie en massagetherapie. Ook is hij getraind in het werken met groepen gericht op persoonlijke ontwikkeling. ,,Het is mijn ervaring dat snel een vertrouwensband ontstaat doordat de aandacht gericht is op persoonlijke thema’s. Uit eerdere ervaringen blijkt vaak dat uit deze groepen waardevolle vriendschappen kunnen ontstaan."

De bijeenkomsten zijn een keer in de maand op donderdagavond, op een bijzondere locatie in een oude molen in Noordeloos. De deelnemers werken in kleine groepen van vier mensen. Voor inlichtingen en opgave (uiterlijk voor15 april): Alien Bor 06-41191718. Meer info www.alienbor.nl.

advertentie
advertentie