Meisjes lastig gevallen

8 april 2010 om 00:00 Nieuws

POLITIE ZOEKT GETUIGEN

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Drie meisjes van 13, 14 en 14 jaar uit de Ablasserwaard zijn op 7 april tussen 10.30 en 10.45 uur lastiggevallen door een onbekende automobilist. De drie fietsten op de Parallelweg en waren op weg naar gymles. Ter hoogte van huisnummer 14 kwam naast de meiden een onbekende automobilist rijden en hij begon allerlei erotische getinte opmerkingen maken. De meisjes waren daar niet van gediend en reden door. De man haalde hen echter in, stopte en ging op de bestuurdersstoel zitten. Toen de meiden de auto wilde passeren, deed de man een greep naar één van hen. Eén van de andere meiden sloeg daarop de man die losliet en in onbekende richting wegreed. De geschrokken meisjes reden door en snel daarna werd de politie gebeld. Die heeft de man niet meer aangetroffen.

De man reed in een zwarte auto, type terreinwagen met geblindeerde ruiten, mogelijk een Mitsubishi. De man was blank, tussen de 35 en 40 jaar oud, en had donkerblond/bruin golvend haar en een opvallende lichtkleurige, bijna witte snor. De man had een gezet postuur, type ‘bierbuik’.

Mensen die getuige zijn geweest van dit incident op de Parallelweg wordt gevraag contact op met de politie te nemen. Dat geldt ook voor mensen die de man aan de hand van het signalement en de auto (her)kennen. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar het wijkteam Alblasserwaard.

advertentie
advertentie