'Garderobeplanning' bij Rivas

14 april 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Een kast vol kleding en toch niets om aan te trekken? Steeds weer dezelfde kleding uit je kast halen en dragen? Moeite om combinaties te maken? Meer voordeel halen uit je kledingkast zonder extra te winkelen? Om het hoofd te kunnen bieden aan dit soort dilemma's organiseert Rivas Extra de workshop 'Garderobeplanning'.

Tijdens de workshop gaan de deelnemers aan de slag met het in kaart brengen van hun garderobe, een wensenlijstje maken en het samenstellen van een lifestylecirkel. Aan de hand hiervan krijgen ze tips en adviezen om hun kleding beter te kunnen combineren en na afloop een hand-out om thuis direct aan de slag te kunnen gaan. Het resultaat is een complete garderobe om jarenlang plezier van te hebben, in plaats van een verzameling losse kledingstukken.

De workshop staat open voor iedereen, jong of oud, vriendinnen, moeders en dochters, ook mannen zijn welkom. De lessen worden gehouden in het Beatrixziekenhuis aan de Banneweg 57, op dinsdag 11 mei van 19.30 tot 22.00 uur. De kosten bedragen 43 euro. Rivas-pashouders krijgen twintig procent korting. Deze workshop sluit aan op de workshops 'Uw persoonlijke kleuren' en 'Uw persoonlijke kledingstijl' die Rivas Extra ook aanbiedt.

Deelname is mogelijk na aanmelding, tot een week voor de start van de workshop. Maximaal tien personen kunnen meedoen, dus op tijd aanmelden is aan te raden. Belangstellenden kunnen voor informatie en aanmelding tijdens kantooruren terecht bij Rivas Extra via Rivas Zorglijn, 0900-8440 of via www.rivas.nl.

advertentie
advertentie