De groei zit er goed in bij Brian

14 april 2010 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - De groei zit er goed in bij Brian Mats Emmen, de jongste aanwinst van Hans, Marja en Yannick Emmen. ,,Hij is drie weken te vroeg geboren, maar woog bij zijn geboorte toch al 3360 gram. Nu is hij al een dikke kilo zwaarder”, vertellen zijn trotse ouders. De twee jaar oude Yannick wil inmiddels alleen maar knuffelen met zijn kleine broer Brian. ,,Hij spreekt de naam van zijn broer uit als ‘Biran’”, lacht het paar. ,,Overigens zijn onze kinderen niet vernoemd. We vonden het gewoon leuke namen.”

Marja is dertig jaar oud en werkt als onderwijzeres op de Anne Frank School in Gorinchem in groep drie en zes. Hans is Financieel Controller bij Podt Alplain Beheer in Sliedrecht.

In deze rubriek van Het Kompas stellen we iedere week een nieuwe wereldburger aan u voor. Met de hulp van de trotse ouders kan u zo kennismaken met misschien wel de nieuwe burgemeester van 2050!

Willen u en uw kersverse spruit ook in aanmerking komen voor onze rubriek Beschuit met muisjes? Stuur een e-mail met de geboortegegevens en een foto van uw zoon of dochter naar de redactie (kompas.hardinxveld@bdu.nl). Mogelijk wordt u geselecteerd uit de inzendingen en mag u op deze plek trots vertellen over de pracht van uw jongste aanwinst!

advertentie
advertentie