Opnieuw wensfestival in Sliedrecht

15 april 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Sport, muziek en plezier voor het goede doel. Zaterdag 9 oktober wordt in zalencentrum de Lockhorst in Sliedrecht opnieuw een Wensfestival gehouden. Na het grote succes van vorig jaar hebben de beheerders van het theater besloten hun accommodaties weer beschikbaar te stellen.

Nu al staat vast dat de bekende Sliedrechtse band Jan Pak De Leuning haar belangeloze medewerking verleent. Maar er gebeurt meer. Met medewerking van Dans- en sportcentrum Martine wordt een drie uur durende spinningmarathon gehouden. Iedereen die zich voor tenminste € 25 laat sponsoren, kan meedoen. Maar ook de zumba-liefhebbers kunnen hun ei kwijt tijdens een twee uur durende uitputtingsslag. Daarvoor moeten zij zich voor minstens 35 euro laten sponseren. Daarnaast houdt dans- en sportcentrum Martine speciaal voor kinderen een gesponsorde streetdancewedstrijd. In zwembad de Lockhorst wordt een aantal spectaculaire clinics gehouden, zoals swimba (zumba in het water), snorkelen, reddend zwemmen en nog veel meer. Natuurlijk wordt ook het nationale watertrappelkampioenschap gehouden voor kinderen tussen de zeven en twaalf jaar, met een zwemdiploma A.

De totale opbrengst is bestemd voor de Doe Een Wens Stichting. Deze stichting vervult de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte zodat ze de kracht krijgen om weer kind te zijn.

advertentie
advertentie