Lief! Giessenburg bestaat vijf jaar

15 april 2010 om 00:00 Nieuws

GIESSENBURG - Wat begon als een klein winkeltje in de Giessenburgse Graanschuur is inmiddels uitgegroeid tot een unieke succesformule op het gebied van babywear en lifestyle. Lief! lifestyle bestaat eind april vijf jaar en dat wordt gevierd. Alle klanten ontvangen bij een aankoop op donderdag 22 tot en met zaterdag 24 april een cadeautje van Lief!

Vijf jaar geleden werd de eerste Lief! winkel geopend in de Graanschuur in Giessenburg. Hier werd een kleine collectie babykleding met teksten als ‘lief!’ en ‘stoer!’ erop verkocht. Daarnaast waren er bijpassende babyartikelen zoals knuffels, beddengoed en meubeltjes. Door alle enthousiaste reacties werd de Lief! collectie steeds uitgebreider en verhuisde Lief! uit de Graanschuur naar een oud woonhuis ernaast. Inmiddels is Lief! een landelijk totaalconcept met zowel eigentijdse kleding voor baby’s en peuters als een complete lijn met lifestyleproducten. Ook het aantal verkooppunten is flink uitgebreid; er zijn inmiddels zeventien Lief! winkels en Lief! is bij een groot aantal drogisterijen, warenhuizen en speciaalzaken verkrijgbaar.

Dat Lief! vijf jaar bestaat wordt gevierd. Iedere klant krijgt van donderdag 22 tot en met zaterdag 24 april bij een aankoop een leuk cadeautje van Lief!

Lief! ondersteunt Orange Babies, een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met HIV en hun baby’s in Afrika te helpen. Van ieder verkocht Lief! product gaat een deel naar het weeshuis ‘Baby Haven’ en twee andere projecten in Namibië.

advertentie
advertentie