Mr. W. van Leussen gastspreker bij Ondernemend Giessenlanden

23 april 2010 om 00:00 Nieuws

HOORNAAR - Erfrecht, nalatenschap, notariële aktes en hoe ondernemers daar in verstrikt kunnen raken. ,,Het lijkt een ver van het bed show maar je hierin verdiepen is zeker geen verspilde tijd. Of je laat je voorlichten door een expert op dit gebied zoals notaris Mr. W. van Leussen uit Arkel", aldus Kok Geelen van Ondernemend Giessenlanden. Zijn organisatie reikt deze kennis aan tijdens een voorlichtingsavond op maandag 10 mei.

,,Mr W. van Leussen is een bijzonder inspirerende spreker. We kunnen rustig stellen dat er nauwelijks een vergelijkbare gast te vinden is die zo gedreven door kennis en doordrongen van menselijke waarden over het onderwerp ondernemers en erfrecht kan praten. De combinatie van het behandelen van essentiële zaken, een vleugje gezonde humor en het direct en alert reageren op vragen staat borg voor een uiterst geslaagde avond.

Het bestuur van OG is dan ook uiterst verheugd dat Mr. W. van Leussen ondernemers meer bij wil brengen over dat erfrecht en alle andere notariële zaken. OG stelt belangstellenden in staat om via de mail (zie de website www.ondernemendgiessenlanden.nl) onderwerpen aan te brengen. Mr. W. van Leussen is met die onderwerpen in staat een op maat gesneden 'symposium' te geven.

Het Bruisend Hart van Hoornaar is ondertussen de vaste locatie geworden waar de bijeenkomsten van OG worden gehouden. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur met een netwerkborrel.

Meer informatie en aanmelden: www.ondernemendgiessenlanden.nl.

advertentie
advertentie