Mediteren kun je leren

26 april 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - ,,Duizenden gedachten vliegen door ons hoofd. Soms hele fijne, soms ook hele lastige. Dit kan ons zo beïnvloeden, dat ons lichaam er last van krijgt. En doordat we ons zo identificeren met een gedachte, nemen wij niet altijd de juiste beslissingen. Emoties die opkomen kunnen ons denken en handelen enorm beïnvloeden." In de Rivas-cursus 'Mediteren kun je leren' leren de deelnemers om de geest tot rust te brengen, om de innerlijke balans te herstellen en controle te krijgen over denken en emoties. Ze krijgen verschillende technieken aangereikt zodat ze leren voelen wat het beste bij hen past. Met als beoogd resultaat: meer innerlijke rust, een betere gezondheid, betere samenwerking en een hogere productiviteit. De cursus is niet bedoeld voor mensen bij wie bijzondere persoonlijke problemen de oorzaak zijn voor de spanningen.

De cursus bestaat uit zeven bijeenkomsten van anderhalf uur en wordt gegeven in De Bannehof aan de Voermanstraat 169 in Gorinchem. De lessen starten bij voldoende belangstelling op dinsdagavond 18 mei, van 20.00 tot 21.30 uur. De vervolgbijeenkomsten zijn op 25 mei, 1, 8, 15, 22 en 29 juni.

De kosten bedragen 135 euro, inclusief cursusmateriaal. Rivas-pashouders krijgen 15 procent korting. Maximaal twaalf personen kunnen deelnemen. Voor informatie en aanmelding: Rivas Zorglijn, 0900-8440 of via www.rivas.nl. Daar kunnen belangstellenden ook informatie krijgen over andere cursussen en themabijeenkomsten van Rivas Extra.

advertentie
advertentie