Kinderkledingbeurs Joepie

28 april 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Kinderdagverblijf Joepie in Wijngaarden en tien leerlingen van het Willem de Zwijgercollege hebben de handen ineengeslagen bij het opzetten van een kinderkledingbeurs. De scholieren volgen een maatschappelijke stage en steken dus veel op van het organiseren van een beurs. Inmiddels zijn in Wijngaarden huis-aan-huis flyers verspreid.

De beurs wordt gehouden op vrijdag 21 mei, van 16.00 uur tot 20.00 uur. Vijftig procent van de opbrengst gaat naar KiKa (Kinderen Kankervrij). De andere helft wordt gebruikt voor de aankoop van een waterbaan voor Joepie.

Gebruikte kinderkleding kan tot vrijdag 14 mei worden ingeleverd bij Joepie, Oosteinde 43 in Wijngaarden. Bij voorkeur tijdens kantooruren. Als dit niet mogelijk is kunnen belangstellenden telefonisch een afspraak maken. De kleding moet heel, schoon en netjes zijn. Als mensen (merk-)kleding inleveren en graag een deel van de opbrengst (maximaal vijftig procent) retour ontvangen, is dit mogelijk. De kleding die niet wordt verkocht, wordt aan Roemenië geschonken. Waarschijnlijk bouwen enkele winkels ook stands met nieuwe kleding op.

Joepie is gevestigd aan Oosteinde 43 Wijngaarden, 0184-425359. Meer informatie: www.joepie.nu.

advertentie
advertentie