BMN opent hal kunststof kozijnen

29 april 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Bouwmaatschappij Midden Nederland BV (BMN) heeft vorige week haar hal voor kunststof kozijnen geopend. In de machinale timmerfabriek is het bouwbedrijf, naast houten kozijnen, nu ook een productie eenheid gestart waar kunststof kozijnen worden gemaakt.

Met het verwijderen van een helgeel lint en bijbehorend zwart doek openden werknemers Cor Rodermond en Jochem Slikboer de nieuwe werkplaats voor de kunststof kozijnen. Geel is de kleur van het logo van de van deze nieuwe divisie van BMN. Naast houten kozijnen wil BMN ook kunststof kozijnen maken, daarom heeft het bouwbedrijf een deel van haar timmerfabriek ingericht als werkplaats voor de productie van kunststof kozijnen. Bij de openingshandeling kwam het nieuwe logo van BMN Kunststof Kozijnen tevoorschijn.

BMN bouwt woningen, bedrijfspanden en diverse betonwerken. In de machinale timmerfabriek maakt BMN kozijnen, deuren en interieurobjecten voor het aannemingsbedrijf, particulieren en andere bouwbedrijven. Nu wordt daar een nieuwe activiteit aan toegevoegd: de productie van kunststof kozijnen. Een half jaar geleden heeft directeur Peter Huizer de knoop door gehakt. ,,Van verschillende klanten kregen wij het verzoek om ook kunststof kozijnen te leveren. Aangezien het nu de tijd is om te investeren hebben wij besloten dit ook te gaan doen. Het personeel is bijgeschoold en we hebben een modern machinepark aangeschaft. Wij zijn er helemaal klaar voor, naast houten kozijnen kunnen we nu zelf ook kunststof kozijnen leveren en plaatsen. Helemaal naar wens van de klant”, zegt de enthousiaste Peter Huizer. Na de openingsceremonie konden de mannen gelijk aan de slag, want de eerste opdrachten zijn al binnen.

Bij het opzetten van de productie eenheid en de keuze voor de profielenleverancier heeft BMN zich laten adviseren door kunststofspecialist Dick van Wendel de Joode.

Na een korte toespraak van directeur Peter Huizer waarin hij zijn trots uitsprak over het teamwork en de inzet van de werknemers werd het glas geheven op de toekomst van dit nieuwe bedrijfsonderdeel.

advertentie
advertentie