Speel-In zoekt medewerkers

29 april 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Het Speel-In team is alweer druk bezig met de voorbereidingen op het jaarlijkse kinderfeest in de Hardinxveldse sporthal De Wielewaal. Hier kan de organisatie wel wat hulp bij gebruiken.

,,Tijdens de Speel-In, die plaats gaat vinden op 5, 6, 9, 10 en 11 augustus, hebben we tientallen medewerkers nodig. Zij gaan er met elkaar voor zorgen dat alle hoeken weer optimaal kunnen draaien, zodat ook dit jaar de kinderen weer een geweldige week kunnen beleven. Iedereen vanaf vijftien jaar - wij zijn ook op zoek naar volwassenen - kan zich opgeven als medewerker voor één van onze hoeken. We zoeken versterking voor de MultiFunky bouwhoek, creahoek, electrolab, figuurzaaghoek, kaartenhoek, kappershoek, kleihoek, knutselhoek, courantje, magazijn, modelbouwhoek, scheepjes-in-fles hoek, schildershoek, schminkhoek, spelletjeshoek, tattoohoek, techniekhoek, timmerhoek en Cor’s lab", aldus Davinia Vogel van de SKEW.

Iedereen die zich in wil zetten voor de gemiddeld zevenhonderd kinderen die dagelijks aanwezig zijn, kan bellen naar De Ducdalf, 0184-612771 (vragen naar Davinia). Belangstellenden kunnen zich ook opgeven via: www.speelin.nl.

advertentie
advertentie