MEE Alblasserwaard/Vijfheerenlanden verhuist

30 april 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - MEE Alblasserwaard/Vijfheerenlanden is verhuisd naar een nieuw pand in Gorinchem. Vanaf dinsdag 4 mei is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in het nieuwe kantoor aan de Edisonweg 30 in Gorinchem.

,,Door de verhuizing naar het nieuwe pand kunnen we onze cliënten nog beter van dienst zijn. Het nieuwe kantoorpand is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid en bus 73, 78 en 79 stoppen op 200 meter van het pand", aldus een woordvoerster van MEE.

MEE Alblasserwaard/Vijfheerenlanden is er voor alle mensen met een beperking, ontwikkelingsachterstand, chronische aandoening of autismestoornis, en voor hun omgeving. MEE biedt informatie, advies, bemiddeling en ondersteuning. Dit kan gaan over alle terreinen van het dagelijks leven, van arbeid tot vakantie, van financiële regelingen tot onderwijs.

Het werkgebied van MEE Alblasserwaard/Vijfheerenlanden omvat de gemeenten Giessenlanden, Gorinchem, Graafstroom, Liesveld, Leerdam, Hardinxveld-Giessendam, Nieuw-Lekkerland en Zederik.

Voor meer informatie of vragen: Servicebureau, 0900-2020672. Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Op deze tijden is het ook mogelijk om gewoon langs te komen in het pand aan de Edisonweg. Mailen kan ook: servicebureau@meeav.nl.

advertentie
advertentie