NCRV filmavond met Alles Stroomt

6 mei 2010 om 00:00 Nieuws

NOORDELOOS - De NCRV-vrijwilligers van het regioteam Zuid Holland Z.O. en Midden-Nederland hebben een filmavond op poten gezet. In de Ontmoetingskerk aan de M.J.Veder van Hobokenstraat 15e in Noordeloos wordt woensdag 19 mei de film 'Alles Stroomt' gedraaid.

Alles Stroomt gaat over de gevoelens van een moeder en een zoon die op een belangrijk punt in hun leven ieder een andere kant op gaan. Damiaan (Wieger Windhorst ) is geslaagd voor zijn eindexamen en verlaat het ouderlijk huis om op kamers te gaan. Zijn moeder (Anneke Blok) die hem na de dood van haar man alleen heeft opgevoed, komt een nieuwe liefde tegen, een binnenschipper. Als zij bij hem gaat wonen verandert alles; er is geen ouderlijk huis meer en moeder en zoon leven steeds meer langs elkaar heen en verliezen elkaar uit het oog. De vraag is of de moeder -zoon liefde dit overwint.

De filmavond begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. De toegangprijs bedraagt € 3 voor NCRV-leden. Niet-leden betalen € 9. Lid worden van de NCRV kost € 5,72 per jaar. Mensen die zich tijdens de filmavond aanmelden, betalen de ledenprijs van € 3.

Voor reserveringen en inlichtingen: Lenie Anceaux, 078-6174041 of mailen naar regio.zuidhollandzuidoost@ncrv.nl.

advertentie
advertentie