Alzheimer cafe in Rivas-gebouw

14 mei 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Wat is er allemaal mogelijk met domotica? Welke vernuftigheden kunnen worden ingezet om zelfstandig te blijven in en om het huis? Tijdens een alzheimer cafe in het Rivas-gebouw aan de Pietersweer 36 wordt uitleg gegeven over inzet van technologische middelen (domotica) en wat deze kunnen bieden en betekenen bij het zelfstandig blijven.

De bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 26 mei en is georganiseerd door zorgaanbieders in Hardinxveld-Giessendam en stichting Alzheimer Nederland, Afdeling Dordrecht en omstreken, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. De zaal gaat open om 19.00 uur, het programma duurt van 19.30 uur tot circa 21.30 uur.

De maandelijkse bijeenkomsten in het Alzheimer Café hebben tot doel een ieder te informeren over vormen van dementie, de gevolgen voor patiënt en familie en om taboes te doorbreken. Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Vooraf en na afloop is er volop gelegenheid om met lotgenoten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.

Voor informatie: Piety Nijhoff, 0184-657430 of p.nijhoff@rivas.nl.

advertentie
advertentie