Sportvereniging Boven-Hardinxveld vindt onderdak bij OKK

27 mei 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - OKK heeft alle sportlessen van Sportvereniging Boven-Hardinxveld (SVBH) en de leden van deze club overgenomen. De afgelopen maanden hebben de besturen van beide clubs, op initiatief van SVBH gesproken over de toekomst van de gymnastieksport in Boven-Hardinxveld. Besloten is gezamenlijk verder te gaan, onder de vlag van OKK.

OKK en SVBH kennen al jaren vormen van samenwerking. Bij clubkampioenschappen van OKK in de Wielewaal namen de turners en turnsters van SVBH ook deel en regelmatig werden trainers van OKK ingezet voor lessen van SVBH. De afgelopen maanden zijn alle activiteiten in Boven-Hardinxveld geleidelijk door OKK overgenomen. Sinds 1 april zijn de deelnemers aan deze sportlessen lid geworden van OKK en per 1 mei zijn de trainers ook in dienst van OKK gekomen.

OKK wil de lessen in Boven-Hardinxveld voortzetten, zoals ze er nu zijn, en waar mogelijk het aanbod uitbreiden. Voorzitter Arjan Heijblom: ,,OKK heeft als motto ‘een leven lang sportief’, dit houdt in dat wij voor elke leeftijdsgroep sportaanbod willen hebben. Voor sommige leeftijdsgroepen kan de afstand vanuit Boven-Hardinxveld naar het OKK-gebouw een drempel zijn. Voor deze groepen willen wij nieuwe groepen opzetten, dichtbij huis, dus ook in Boven-Hardinxveld.”

Voorzitter Ingeborg Verschoor en penningmeester Wil Hessels van SVBH gaan ook bij OKK een functie vervullen. Zij voeren in opdracht van het bestuur van OKK een coördinerende functie voor alle activiteiten in Boven-Hardinxveld uit. Zo worden zaterdag 12 juni clubkampioenschappen gehouden voor de turngroepen uit Boven-Hardinxveld, in de gymzaal aan de Pieter de Hooghstraat.

advertentie
advertentie