PoP-concert met gospelkoor Chananja

16 juni 2010 om 00:00 Nieuws

WIJNGAARDEN - Als afsluiting van het seizoen geeft gospelkoor Chananja op dinsdagavond 22 juni een openluchtconcert. Het optreden vindt plaats op het schoolplein van basisschool De Zaaier aan de Dorpsstraat in Wijngaarden en is voor iedereen gratis toegankelijk. Het Praise op ’t Plein (PoP)-concert begint om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur.

De koorleden brengen recent ingestudeerde nummers ten gehore, vergezeld met bewegingen en sketches. Daarnaast bevat de avond ook samenzang voor jong en oud, ondersteund door de vaste begeleidingsband van Chananja. Dit alles onder leiding van Peter Koetsveld.

Voor belangstellenden is het een goede gelegenheid om op een laagdrempelige manier het enthousiasme van het koor ervaren. Voor een zitplaats dient het publiek zelf te zorgen in de vorm van een meegebrachte stoel. Na afloop is er gelegenheid om na te praten en zijn er tegen geringe vergoeding consumpties te gebruiken.

Mochten de weersomstandigheden het niet toelaten, dan wordt het optreden uitgesteld naar volgend jaar. Meer informatie is te vinden op de koorsite www.chananja.com.

advertentie
advertentie