Politie op zoek naar scooterrijder

17 juni 2010 om 00:00 Nieuws

NOORDELOOS / AMEIDE – De politie is op zoek een scooterrijder die dinsdagavond een 58-jarige vrouw uit Noordeloos aanreed.

De vrouw reed omstreeks 19.40 uur met twee vriendinnen op de fiets over de Reigersdreef in Ameide toen ze van achteren werd aangereden door een man op een scooter. De vrouw raakte lichtgewond aan haar hoofd en been. De scooterrijder gaf aan dat hij bij de nabijgelegen manege ging bellen om de zaak af te handelen maar reed door en verdween. De scooterrijder kwam vanuit de richting Broekseweg (Ameide) en reed ook weer terug in die richting. Van hem is een summier signalement bekend: blanke jongeman, ongeveer twintig jaar oud, zwarte scooter, zwarte helm en zwart jack. Mogelijk was de verdachte op weg naar Nieuwpoort/Langerak of Goudriaan.

De gewonde fietsster werd naar het ziekenhuis vervoerd en mocht na behandeling weer naar huis met een dik oog en een gehechte knie. De politie wil graag in contact komen met de scooterrijder of mensen die weten wie hij is. Zij kunnen bellen met 0900-8844 en vragen naar de politie in Gorinchem.

advertentie
advertentie