Jazzdansgroepen laten zich niet klein krijgen

20 juni 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Vijf jazzdansgroepen van OKK maakten tijdens de braderie van de gelegenheid gebruik om op te treden voor ouders, vrienden, bekenden en passerend publiek.

Volgens buienradar zou het aan het einde van de ochtend heel hard gaan regenen, maar al om 10.00 uur vielen een paar druppels. Gelukkig waren het er maar een paar en konden de meisjes van groep één en twee hun Mega Mindy dansje en het speciaal voor het WK-voetbal ingestudeerde nummer 'droog' dansen. De muziekinstallatie vertoonde wat kuren, maar uiteindelijk gingen de dansjes heel goed.

Een half uurtje later waren de meiden van groep vier aan de beurt. Zij lieten een dans zien op een nummer van Chipz. Om 11.00 uur was groep vijf aan de beurt met het Oh-Oh liedje. Gespannen gezichten, maar ook deze groep danste prima.

Ondertussen werd de lucht donkerder en op het moment dat groep drie aan de beurt was ging het ook echt regenen. De stoere meiden dansten echter gewoon door. Ondanks een zieke in de groep, waardoor de opstelling opeens anders moest, werden ook deze dansen heel goed uitgevoerd.

Het laatste optreden werd gedaan door groep zes, de oudste meiden van de ochtend. Het zonnetje scheen gelukkig weer. Deze meiden dansten ook het Oh-Oh lied. Het plezier was van de gezichten af te lezen. Het laatste dansje was nogmaals het WK-liedje, waarna iedereen zich op kon gaan opmaken voor de wedstrijd Nederland-Japan.

advertentie
advertentie