Op naar honderdjarig bestaan

21 juni 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM – Op naar honderd jaar HKC. Na twee weken vol jubileumactiviteiten kunnen de leden van de 75 jaar oude korfbalvereniging niet wachten op de volgende mijlpaal. ,,Terugblikkend op de verschillende activiteiten kunnen we alleen maar spreken van een groot succes", aldus voorzitter Wil Kuup.

Een enthousiaste jubileumcommissie heeft de voorbije weken bergen werk verzet om een aantrekkelijk jubileumprogramma in elkaar te timmeren. Voor kinderen werd onder andere een tentenkamp, pannenkoekenfeest, survival, spelletjesochtend en een ballonnenwedstrijd gehouden. Daarnaast vonden verschillende sportieve activiteiten plaats, zoals een ouder/kind competitie, verkleed koppelschieten, WK-mixtoernooi en een midweektoernooi. Ook speelde HKC 1 tegen het sterrenteam van de regio. Klap op de vuurpijl was de D1 die op het Nederlands Kampioenschap korfbal eerste werd. HKC C1 haalde een mooie derde plaats. Ook verbrak de korfbalvereniging het record korfzitten en haalde zij en passant ruim 6600 euro op voor Syndion.

Hockeycoach Herman Kruis vermaakte als gastspreker de zaal met zijn toespraak 'De coach van de 21e eeuw'. Op zaterdagavond gingen de voetjes van de vloer met DJ Ray. Het jubileumfeest werd zondag afgesloten met een tentdienst. Arie de Rover verzorgde hierbij de meditatie. Een volle tent luisterde naar het thema 'Vaderschap'. De 4-Tune band zorgde voor de muzikale invulling.

Meer informatie en foto’s op www.hkc-korfbal.nl.

advertentie
advertentie