Karateschool Bezemer sluit seizoen af

28 juni 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Het was zweten voor de deelnemers aan het slot van het karateseizoen. Onder grote belangstelling van vaders, moeders en verdere familieleden gingen de leden van Karateschool Bezemer op voor een nieuwe graad in het Wado Ryu Karate. De belangstelling voor dit examen was zo groot dat het examen in twee groepen was ingedeeld. In eerste groep gingen de jeugdige deelnemers op voor de eerste streep tot en met de derde streep. En in de tweede groep na de pauze was het de beurt aan de deelnemers voor de gele band en de oudere kandidaten.

Een deelnemer die opviel op dit examen was Gert Penning uit Oud-Alblas, die zijn gele band behaalde door zijn inzet op de wekelijkse centrale training Jiyu kumite sparren. Een hele prestatie, want dit is een zeer pittige training en daar je gele band halen gebeurt maar heel zelden. Hij werd samen met zijn dochter Fabiënne, die slaagde voor het techniek examen gele band, even extra in het zonnetje gezet.

De deelnemers hebben karate-examen gedaan in Kihon (basistechnieken), Renraku-waza (combinatietechnieken), Kumite (aanval- en verdedigingsvormen), Kata (verdediging tegen meerdere tegenstanders) en Jiyu-kumite (sparren). Voor meer informatie: www.karateschoolbezemer.nl.

De volgende deelnemers zijn geslaagd voor hun diploma: 1e streep: Teun de Loof, Owen Klop, Nando de Hertog, Noëlle de Vries, Fabian van Buuren, Madelon van den Hoogen, Nick Goorden, Matthijs Paardekooper, Philip Waldman, Pim van den Dool, Jari Slomp, Remzi Özdönmez, Jochem van Lomwel, Milan Molenaar en Gafa Asmara. 8e kyu: Ramon Berger, Abe Keijts, Ron Boeren, Ton van Rhijn, Stace Tieleman, Corne Buyk, Corne Klop, Rand Hak, Dimitri van Wingerden, Leander Bos. 3e streep: Erwin Uijterlinde, Max van Noordennen, Wilfred de Bie, Joëlle Boer, Janick Alkema, Jason van Honk, Sijbe Boeren en Faza Asmara. Gele band 7e kyu: Fabiënne Penning, Gert Penning, Karlijn Kortleve, Fleur Verhaar, Lennard de Bruijn, Robert de Jong en Richelle van Rhijn. Gele band 1e streep: Job Keijts. Groene band 5e kyu: Godfried Keijts, Melvin van Honk David Exalto.

advertentie
advertentie