Aatop personeelsintermediair viert tienjarig bestaan

29 juni 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Aatop Personeelsintermediair heeft 1 juli haar tienjarig bestaan gevierd.

Na veel voorbereidingen werd de organisatie op 1 juli 2000 opgericht. De eerste officiële werkplek was de Nijverheidsstraat 62 in Hardinxveld-Giessendam. Aatop Personeelsintermediair begon met drie mensen: Aad Vermeulen (directeur), Arjan de Ruijter (destijds accountmanager) en Marjan aan de Wiel (secretaresse). Inmiddels is veel veranderd. Aatop Personeelsintermediair bestaat nu uit vier vestigingen: Hardinxveld-Giessendam, Veenendaal, Barneveld en Zwolle. Ook voert de organisatie nu enkele specialistische labels zoals Aatop ICT, AatopMilieu en AatopZorg.

Directeur Aad Vermeulen: ,,We kijken terug op mooie jaren. Veel mensen gesproken en een aantal ontmoetingen is echt bijzonder geweest. Het mooie is van het werken met mensen, zowel kandidaten als werkgevers, dat iedereen weer anders is. Ieder heeft zijn eigen verhaal en kleur. Dat is een boeiend gegeven en maakt ons vak ook erg leuk. Het is ook bijzonder om een stukje mee te lopen in iemand zijn of haar leven wanneer hij of zij op zoek is naar een baan. De juiste persoon op de juiste plek krijgen is een mooie uitdaging.”

Het tienjarig bestaan van Aatop Personeelsintermediair gaat niet geruisloos voorbij. Alle vaste klanten van Aatop Personeelsintermediair ontvangen binnenkort een taart.

Informatie: Aad Vermeulen, 06-26078637, a.vermeulen@aatop.nl of kijk op www.aatop.nl.

advertentie
advertentie