Wethouder feliciteert OKK-kampioenen

30 juni 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Wethouder Eelke Kraaijeveld heeft een volle agenda deze weken. Nadat eerder al teams van HKC en de Ichthusschool bij hem op de koffie waren geweest, ontving hij turners van gymnastiekvereniging OKK. Zij hebben deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap turnen in Emmen. De nieuwe Nederlands kampioen meerkamp turnen bij de instap tien, Wesley de Haas, en zijn teamgenoten werden gefeliciteerd in het gemeentehuis.

Wesley werd eerste op de meerkamp (brug, rekstok, ringen, vloer, sprong en voltige). Teamgenoot Werner de Kuiper werd vijfde en Joshua de Stigter zevende. Bart de Ruiter werd zesde in zijn categorie junior 1 niveau 6 en Sander Heikoop achtste in junior 2 niveau 5.

OKK boekte ook succes in de toestelfinales. Wesley won drie keer brons: op ringen, sprong en voltige. Joshua werd derde op brug. Werner werd tweede op sprong en derde op de rekstok. Sander won goud op de rekstok, zilver op het onderdeel voltige en brons op ringen.

Savita Goedhart heeft ook op het NK dames gestaan. Gezien het concurrentieveld mag haar 36ste plaats een goede prestatie genoemd worden.

advertentie
advertentie