Fotowedstrijd fietseninzuidholland.nl

15 juli 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Fietsen door de duinen, maar ook langs rivieren, door polders, bossen en door sfeervolle historische stadjes. Elke dag een andere fietstocht maken is in Zuid-Holland geen probleem. Mensen die de mooiste fietsplekjes van de provincie vastleggen voor de website www.fietseninzuidholland.nl maken kans op een driedaags fietsarrangement voor twee personen.

De hoofdprijs bestaat uit een driedaags fietsarrangement voor twee personen in Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee in Hoek van Holland. Dit park is gelegen op maar 200 meter van het strand. De winnaar overnacht in een luxe kajuitbungalow en vanuit het park fietst hij of zij zo de duinen in. Ook kan een tocht door de pittoreske Westlandse dorpen of naar het bruisende Den Haag of het historisch Delft niet ontbreken. Vlugtenburg is voor fietsers een ideale uitvalbasis.

De fietsfoto kan worden gestuurd naar fietsen@zhbt.nl. Vermeld in de e-mail in ieder geval naam, telefoonnummer en e-mailadres. Daarnaast moet ook een duidelijke beschrijving van de foto worden gegeven en de plaats waar de foto is gemaakt. Kijk op de website www.fietseninzuidholland.nl voor de voorwaarden. De winnende foto wordt op de site gepubliceerd.

advertentie
advertentie