De Til Groep deelt succes consumptieknipkaart met gebruikers

29 juli 2010 om 00:00 Nieuws

GIESSENBURG - De medewerkers van De Til Groep delen het succes van de consumptieknipkaart graag met hun cliënten. Twee keer per jaar worden nieuwe knipkaarten verloot.

De consumptieknipkaart is een tegoedkaart voor de vaste gebruikers/klanten van de dorpshuizen en wordt uitsluitend verkocht en gebruikt tijdens de verenigingsavonden. De kaart is geldig in alle dorpshuizen van De Til Groep, met uitzondering van de sportzalen). Bij de introductie verscheen de consumptieknipkaart in twee soorten kleuren; groen voor koffie/frisdranken en rood voor pils. Op advies van de gebruikers is dit jaar de paarse consumptieknipkaart erbij gekomen, geschikt voor glazen wijn en flesjes bier.

,,De kaart is een groot succes. Sinds de introductie na de zomervakantie vorig jaar zijn er al meer dan 1550 exemplaren verkocht. De prijs blijft ook in het nieuwe seizoen ongewijzigd en is voor onbepaalde tijd geldig. De gebruikte kaarten (voorzien van naam en telefoonnummer) worden ingeleverd. Hieruit worden twee keer per jaar per dorpshuis twee winnaars getrokken. De winnaars ontvangen een nieuwe consumptiekaart van eenzelfde soort als hun winnende kaart. De prijs wordt door de medewerkers van de dorpshuizen in het nieuwe jaar aan de winnaars uitgereikt", aldus een medewerker van De Til Groep.

De winnaars van deze ronde zijn:

Zalen- en partycentrum De Til Giessenburg: J. van Harten-Schakel (groene kaart), W. Deurloo (groene kaart).

Dorpshuis Noordeloos: J. Stelma (groene kaart), H. van Rossum (groene kaart).

Zalen- en partycentrum Odina Arkel: Jaap & Arie (rode kaart), J. Frenk (rode kaart).

Zalencentrum Het Bruisend Hart Hoornaar: recreantenteam Vedo'70 (groene kaart), herenteam Apollo (rode kaart).

Ons Dorpshuis Schelluinen: F. Sprong (groene kaart), J. Vermeulen (groene kaart).

De Hoeksteen Hoogblokland: G.J. de Jong (groene kaart), C. Vuurens (groene kaart).

De volgende trekking vindt plaats in de kerstvakantie.

advertentie
advertentie