Open Repetitie Gospelkoor Shine

12 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het Sliedrechtse Gospelkoor Shine begint op dinsdag 24 augustus weer met de eerste repetitie van het tweede seizoen. Dit zal een open repetitie zijn, want er is bij Shine nog plaats voor nieuwe koorleden. Shine bestaat inmiddels uit meer dan 70 leden en wordt muzikaal begeleid door een eigen combo. Dit alles onder leiding van dirigent Bastiaan van der Pijl.

In het nieuwe seizoen zal het repertoire van Nederlands- en Engelstalige gospelliederen verder worden uitgebreid en zijn de eerste optredens voor het najaar reeds gepland. De aandacht zal in het bijzonder uitgaan naar het eerste concert, een Kerstconcert, dat op 18 december wordt gehouden in de Gereformeerde Kerk in Sliedrecht.

Iedereen, die het leuk vindt om te zingen, kan op 24 augustus of op een van de andere repetitieavonden, vrijblijvend komen kijken. Shine repeteert iedere dinsdagavond in het kerkgebouw aan de Jacob Catsstraat 6 in Sliedrecht van 20:00 tot 22:00 uur. Gezien de huidige samenstelling zijn vooral mannelijke koorleden hartelijk welkom.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Anita Goudriaan: 0184-641935 of anitaenrichard@hetnet.nl. Zie ook website www.gospelkoorshinesliedrecht.nl.

advertentie
advertentie