Internationaal bekende Continentals treden op in Giessenburg

13 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

GIESSENBURG - De Continentals trekken met eigentijdse muziek, zang en dans door heel Europa om spetterende concerten te geven. Zaterdag 21 augustus om 19.30 uur treden deze energieke jongeren op in de gereformeerde kerk van Giessenburg met het programma 'Voices Of Faith'.

Met het programma 'Voices Of Faith' wil de groep duidelijk maken dat de boodschap van Gods hoop levensveranderend kan zijn. ,,Geloof en vertrouwen zijn een kernbegrip en drijfveer voor miljoenen mensen; de Continentals geven een stem aan deze gevoelens en gedachten in hun aansprekende hedendaagse muziek en dans", aldus een woordvoerder.

De deelnemers zijn door audities geselecteerd en hebben het avondvullende programma tijdens een oefenperiode ingestudeerd. Allen geven hun vakantie op voor deze tournee. Dit jaar worden ver groepen getraind om dit avondvullende concert te kunnen uitvoeren in Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechie, Slowakije, Hongarije, Italie en Nederland. Daarnaast zijn groepen actief in Amerika, Hongarije, Roemenie en Zuid-Amerika.

De groep die een concert geeft bestaat uit negentien door auditie geselecteerde (internationale) zangeressen en zanger. Het programma is zeer divers en bestaat uit zowel speciaal voor de Continentals geschreven liederen als in Continentalstijl gearrangeerde koorwerken. Titels als 'Voice Of Truth', 'You Are Not Forgotten' en 'I Have A Hope' trekken langs, maar ook gearrangeerd werk van bijvoorbeeld Israel Houghton en Kirk Franklin.

Meer informatie over de Continentals: www.continentals.nl.

advertentie
advertentie