Twee grote toernooien bij HKC

15 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - HKC zet twee grote toernooien op poten ter voorbereiding op het komende veldseizoen. Vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus spelen de eerste selectieteams en op 28 augustus wordt een jeugdtoernooi afgewerkt.

De hoofdselectieteams van PKC/LukassenBoer (Ereklasse en Reserve Ereklasse), GKV (Hoofdklasse en Reserve Overgangsklasse), Vriendenschaar (Hoofdklasse en Reserve Hoofdklasse) en gastheer HKC (Eerste Klasse en Reserve Overgangsklasse) strijden vrijdag vanaf 19.15 uur tegen elkaar. Zaterdag om 14.00 uur wordt het toernooi voortgezet , met om 16.00 uur de krachtmeting tussen HKC en Vriendenschaar. Dit wordt de eerste confrontatie van HKC’s nieuwe hoofdtrainer Dick van Houwelingen met zijn selectie en de club waar hij voor speelde.

De week daarop wordt op zaterdag 28 augustus wederom een toernooi gehouden op het sportterrein van HKC, ditmaal voor de A-, B-, C- en D-jeugdteams van Kinderdijk, Oranje Wit, GKV, Vriendenschaar en HKC. Om 9.30 uur vangt het toernooi voor de C-en D-teams aan en om 13.00 uur voor A- en B-teams.

Meer informatie is te vinden op de website van HKC: www.hkc-korfbal.nl.

De eerste thuiswedstrijd voor HKC 1 is op 4 september op het sportterrein aan de Pieter de Hooghstraat, om 15.30 uur tegen KOAG. Voorafgaand speelt HKC 2 om 14.00 uur tegen Antilopen 2 haar eerste wedstrijd.

advertentie
advertentie