Hardinxveld begint aan bekerwedstrijden

16 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De zaterdagselectie van voetbalvereniging Hardinxveld is inmiddels begonnen aan de wedstrijden ter voorbereiding op het komende voetbalseizoen. De ploeg van trainer Ton Heijstek speelde inmiddels enkele oefenwedstrijden en start komende zaterdag met de duels om de districtsbeker.

Hardinxveld speelde met een combinatie-elftal de eerste oefenwedstrijd in en tegen Woudrichem met 2-2 gelijk. De doelpunten kwamen op naam van Stefan Kant en nieuwkomer Sjoerd Ooms. Vervolgens werd midweeks geoefend tegen Papendrecht zaterdag en dat leverde een 5-1 overwinning op. Met een hattrick van de andere nieuwkomer Lars Coerts en scores van Robert Bezemer en Wouter Romeijn drukte Hardinxveld het krachtsverschil uit.

Voor Hardinxveld wacht nu een bekerpoule met zaterdag derdeklasser Streefkerk, zondag derdeklasser Madese Boys en zondag tweedeklasser R.C.D. Zaterdag begint Hardinxveld om 14.30 uur aan de eigen Sluisweg met de wedstrijd tegen Streefkerk. Dinsdag 24 augustus gaat Hardinxveld om 19.30 uur op bezoek bij Madese Boys, waarna op zaterdag 28 augustus Hardinxveld thuis om 17.00 uur het Dordtse R.C.D. ontvangt. Alleen de winnaar van de bekerpoule plaats zich voor de volgende ronde.

Zaterdag 4 september start de competitie in de tweede klasse, waarin Hardinxveld is ingedeeld met Almkerk, Altena, Drechtstreek, GJS, Good Luck, SC Everstein, Meerkerk, NOAD’32, Sleeuwijk, Sliedrecht, SVW, Wieldrecht en WNC. Hardinxveld begint aan de nieuwe competitie met een thuiswedstrijd tegen Sliedrecht.

advertentie
advertentie