Politie zoekt getuigen van aanrijding en mishandeling op A27

19 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

HOOGBLOKLAND – De politie zoekt nog steeds naarstig naar getuigen van de mishandeling (en de voorafgaande aanrijding) die 14 augustus omstreeks 21.40 uur plaatsvond op de rijksweg A27 tussen Meerkerk en Hoogblokland. Vooral getuigen van de aanrijding worden verzocht contact op te nemen met de politie, omdat nog steeds niet duidelijk is wat nu de toedracht is geweest van het incident. Inmiddels hebben zich wel zeven getuigen gemeld die de mishandeling op de rijksweg hebben zien gebeuren. De 32-jarige verdachte uit Zwijndrecht is voorgeleid aan de rechter-commissaris en in bewaring gesteld.

De aanrijding zou aanleiding zijn geweest voor de ernstige mishandeling die volgde op de rijbaan volgde tussen Meerkerk en Hoogblokland in de richting van Gorinchem. De betrokken auto's stopten na de aanrijding op de linkerrijbaan waarna een 32-jarige man uit Zwijndrecht de twee inzittenden van de andere auto dusdanig met een ijzeren voorwerp mishandelde dat zij met ernstig hoofdletsel moesten worden opgenomen in het ziekenhuis. Een 44-jarige man is inmiddels ontslagen maar moet nog enige tijd rust houden. De 40-jarige man ligt nog steeds zwaargewond in het ziekenhuis.

De politie neemt de zaak hoog op en zet het onderzoek voort. Getuigen die iets hebben gezien van wat voorafging aan de mishandeling, worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie Zuid-Holland-Zuid op telefoonnummer 0900-8844, vraag naar de recherche in Gorinchem.

advertentie
advertentie