Clubkampioenen weer het water in

22 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Robbert Donk en Linda Buijk gaan vanaf dinsdag 31 augustus proberen hun goede vorm van vorig seizoen te hervinden. De zwemmers van ZVH besloten die succesvolle jaargang met de clubtitel van de vereniging.

Ook de andere zwemmers toonden hun progressie tijdens dat kampioenschap. Bij de recreanten werden de tijden in vergelijking met het vorige kampioenschap met vele, soms wel tien seconden verbeterd.

De podiumplaatsen bij de wedstrijdzwemmers werden als volgt gerangschikt: heren: 1. Robbert Donk, 2. Roy Groenendijk, 3. Jaco Huisman. Dames: 1. Linda Buijk, 2. Laura Donk en 3. Petra Vis. Bij de recreanten werden de bekers als volgt verdeeld. Bij de heren: 1. Thijs Kortleve, 2. Marc Vonk, 3. Focko de Jong. Bij de dames: 1. Jorieke de Vries, 2. Rosalie Baardman, 3. Sushriya Awasthi. Laura Donk werd in het zonnetje gezet, vanwege haar tienjarig lidmaatschap.

Dinsdag 31 augustus start de Hardinxveldse Zwemverening weer met de trainingen. Belangstellenden kunnen dan gratis een proeftraining volgen onder begeleiding van de ervaren ZVH trainers en trainsters in zwembad De Duikelaar. De training vind plaats van 18.30 uur tot 20.00 uur. Aan te raden is om een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn. Voor meer informatie: www.zvhardinxveld.nl.

advertentie
advertentie