Uniek Rotonde tankstation bij A27 open

23 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De eerste liters brandstof worden verkocht vanaf het nieuwe tankstation van Rotonde bij afslag 25 in Meerkerk. Uniek is de ligging en de grootte van het station. Het nieuwe tankstation organiseert twee dagen ‘open huis’ en houdt de hele maand september diverse acties.

Op de luifel prijkt de naam van Rotonde 24 uur tankpas en in de shop wordt iedereen plezierig geholpen. Het tankstation valt op door haar ligging. Rotonde is vanuit Arkel verplaatst naar deze unieke locatie langs de A27. Onderaan afrit 25, tegenover AC Restaurant Meerkerk, staat het station met vele voorzieningen. Naast de pompen is er een uitgebreide shop met bakery waar verse broodjes kunnen worden gekocht (en telefonisch besteld). Ook een autowasstraat, stofzuigers, bandenspanning en aanhangwagen verhuur is aanwezig. Aan de pomp kan ook op rekening worden getankt, bijvoorbeeld met de Deltabrug tankpas en met alle reguliere betaalmiddelen. Het tankstation beschikt over verschillende brandstoffen, zoals benzine en diesel, maar ook LPG. Daarnaast wordt D Power Diesel en Traxx EN590(gasolie rood) verkocht. Ook ontbreken de alternatieve brandstoffen niet.

Weinig maatschappijen in Nederland verkopen meerdere milieuvriendelijke brandstoffen op één tankstation. Rotonde doet dit wel. In Meerkerk kan bio-ethanol (E85) worden getankt en spoedig komt ook aardgas / groengas (CNG). Vrachtwagens kunnen Adblue tanken. Dit alles bij elkaar maakt het tankstation nog unieker.

Na een voorspoedige bouw heeft Bouwmaatschappij Midden Nederland BV het degelijke tankstation onlangs opgeleverd. De bouw is verricht met regionale partijen. Dit heeft de voorkeur van Rotonde. Leuk detail is dat sommige bedrijven al 45 jaar klant zijn. Samen hebben zij een uitstekend staaltje vakmanschap geleverd. Zeker gezien de moeilijke grondslag. Ook is bij de bouw rekening gehouden met de veiligheid van het tankstation. Het station kenmerkt zich door de vele veiligheidsvoorzieningen, zoals goede verlichting en camerabewaking.

Donderdag 26 augustus opent de oprichtster van Rotonde Olie, M. den Breejen-Eijkelenboom, officieel het nieuwe tankstation. Het bedrijf is samen met shopexploitant Van Zuijlen trots op haar nieuwe tankstation. Daarom is iedereen op vrijdag 27 augustus en donderdag 28 augustus welkom bij het open huis. Ook is de maand september actiemaand. Kijk voor de verschillende acties op www.deltabrug.nl of op het nieuwe tankstation.

advertentie
advertentie