Nieuw team FemaleFactor

26 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Het vrouwennetwerk FemaleFactor in Gorinchem telt inmiddels ruim honderd leden, tijd voor de ambassadrices Cindy Wilmink en Kicky Daoud om het stokje over te dragen aan een nieuw team. Een enthousiaste ploeg van vijf ambassadrices heeft een start gemaakt voor het nieuwe seizoen.

FemaleFactor wil vrouwen in de regio van Gorinchem samen brengen om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen. De leden kunnen het komend seizoen contacten leggen tijdens de vertrouwde lunches, maar ook worden er borrels en diners georganiseerd. Daarnaast staan workshops gepland, gegeven door leden zelf.

Nieuwe ambassadrice Annemarie Labee zegt: ,,Dat je zoveel inspiratie kunt opdoen uit zo'n gevarieerd gezelschap aan vrouwen, het zet mij elke keer weer aan het denken. En het zorgt ervoor dat er bij mij steeds nieuwe ideeën ontstaan."

,,Vanaf dag een voel ik me thuis bij FemaleFactor”, vult ambassadrice Annemieke Gudden aan. ,,Ik verbaas me er steeds weer over hoeveel kracht er is onder de verschillende females en hoeveel inspiratie ik iedere keer weer opdoe."

Alle vrouwen die het leuk vinden zijn welkom bij FemaleFactor. Ze kunnen zich gratis inschrijven op de landelijke website en daar contact leggen met andere vrouwen die ze kennen of net hebben ontmoet bij een lunch of ander evenement. Door het hele land worden lunches en andere activiteiten georganiseerd.

Donderdag 2 september is er weer een lunch in brasserie Zilt & Zoet in Gorinchem, van 12.30 uur tot 14.00 uur. Deelname is gratis. Belangstellenden betalen alleen hun lunch. Niet-leden zijn van harte welkom om een keer kennis te komen maken. Ze kunnen zich tot en met 1 september aanmelden op gorcum@femalefactor.nl.

advertentie
advertentie