Workshop Visagie, nieuwe workshop van Rivas Extra

28 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - In de workshop Visagie van Rivas Extra leren de deelnemers stap voor stap hoe ze bij zichzelf een mooie (uitgaans)make-up aanbrengen passend bij de leeftijd en persoonlijke voorkeur. Ze krijgen daarbij advies over welke kleuren goed bij hen passen en leren alle do's en don'ts van een mooie make-up.

De workshop begint met een goede reiniging van het gelaat en het leren aanbrengen van een goede basis dagmake-up. Hierbij wordt gelet op welke foundation het beste bij de huidskleur en conditie van de huid past en hoe belangrijk een goede verzorging van de huid is.

In een relaxte sfeer wordt de door de deelnemer gekozen look behandeld, van geschikte en minder geschikte kleuren tot diverse producten en de professionele aanbrengtechnieken. Het is dus niet alleen een heel gezellig, maar ook een leerzaam uitstapje voor iedereen vanaf 16 jaar.

De workshop wordt gehouden op zaterdag 9 oktober van 19.00 tot 22.00 uur en vindt plaats in 'Het Gasthuis' naast het Beatrixziekenhuis aan de Banneweg 57 in Gorinchem.

De kosten bedragen 68 euro. Rivas-pashouders krijgen 20 procent korting. Het make-upboekje met voorbeelden en het gebruik van materiaal is bij de cursusprijs inbegrepen. Deelname is alleen mogelijk na aanmelding. Belangstellenden kunnen voor informatie en aanmelding tijdens kantooruren terecht bij Rivas Extra via Rivas Zorglijn, 0900-8440 of via www.rivas.nl.

advertentie
advertentie