Voor mannen die inmiddels een ei kunnen bakken…

3 september 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De kookprogramma's en rijkgeïllustreerde kookboeken vliegen ons tegenwoordig om de oren. Gelukkig zijn er ook steeds meer mannen die verder gaan dan een eitje bakken of een kant-en-klare maaltijd in de oven doen.

Voor de groep mannen die inmiddels over de kookervaring beschikken, houdt Rivas Extra de vervolgcursus Mannen in de keuken. Deze cursus is bedoeld voor mannen die plezier hebben in het koken en wat ingewikkelder gerechten willen leren bereiden. Of voor mannen die hun vrije tijd met een nieuwe bezigheid in willen vullen. Het is niet verplicht om eerst de basiscursus te volgen, maar het is wel noodzakelijk om enige basiskookervaring te hebben. De cursisten leren onder meer om groot vlees te bereiden en gerechten zoals hartige taarten, pudding en vla, een rijsttafel en een uitgebreide hors d'oeuvre.

De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten en staat onder leiding van een diëtist van Rivas. De lessen worden gegeven in het Da Vinci College aan de Mollenburgseweg 82 in Gorinchem en start bij voldoende belangstelling op maandagavond 4 oktober, van 19.30 uur tot 21.30 uur. De vervolgbijeenkomsten zijn op 11 oktober, 1, 8, 15 en 22 november. De cursuskosten bedragen 75 euro. Rivas-pashouders krijgen twintig procent korting.

Deelname is alleen mogelijk na aanmelding. Voor informatie en aanmelding: Rivas Zorglijn, 0900-8440 of via de website www.rivas.nl.

advertentie
advertentie