'Peulenhof bruist'

3 september 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Met een open dag op vrijdag 10 september wil de Peulenhof het aanbod in de recreatiezaal promoten en laten zien dat de zaal bruist. Van 14.00 uur tot 17.00 uur is iedereen welkom.

,,De open dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de voorzieningen, die voldoen aan de eisen en wensen van de deze tijd. De Peulenhof is een uniek centrum waar ouderen elkaar ontmoeten en op vele manieren creatief bezig zijn", zegt Ilse Schrier, coördinator van de SKEW.

Het najaarsprogramma staat bol van de activiteiten en creatieve lessen: sportfit 55+, meer bewegen voor ouderen (MBVO), dubbele shawl/tochtslang maken, zijde schilderen, bloemslinger/ kerstengel maken, bonbons maken, bloemschikken, digitale fotografie, kaarten (klaverjassen en jokeren), LOT ontspanningstherapie, NLP, volksdansen en theater.

Daarnaast zijn er demonstraties en open lessen van onder andere sportfit 55+, meer bewegen voor ouderen, voetreflex therapie en handvaardigheid. Ook kunnen bezoekers genieten van een fotoreportage in groot formaat van Hardinxveld-Giessendam, gemaakt door de Historische Vereniging. In de recreatiezaal staan docenten en medewerkers klaar om vragen te beantwoorden, ook bijvoorbeeld over de mogelijkheid om de zaal te huren voor het vieren van een verjaardag of andere familiebijeenkomst. Op doordeweekse dagen is de zaal open van 9.30 uur tot 11.30 uur en van 14.00 uur tot 16.30 uur.

advertentie
advertentie